22. jan. 2014

TORBICE 2 v 1

No tokrat torbice niso pobegnile fotoaparatu in sem jih takoj "ovekovečila".

Pri izdelavi še vedno kompliciram in se zapletam v detajle ampak menim, da samo tako torbica odraža energijo in dobro služi namenu in tistemu, ki mu je namenjena. Posledica tega je, da jih ne naredim tako hitro in toliko kot bi si jih želela, ampak so vse osebne in narejene s dobro energijo in ljubeznijo♥

Tole je "moj železni repetroar" model boršike. Torba je kar velika in lahko nosi kar precejšen tovor. Narejena je bila za osebico, ki živi med cvetjem, zato je prav takšna čisto prava zanjo..in zelo lepo ji stoji.

Danes pa sem dokončala še dve poštarci, ki sta nastajali kar nekaj dni (po odlomkih). Tudi ti dve se nosita na obe strani. Na eni strani je aplikacija pisana, primerna za vse kombinacije, druga stran pa je bolj umirjena in paše tudi na klasične-elegantnejše kombinacije. 

Pri tej pa sem se poigrala tudi z barvami traku. Zanimivo kako različna barva traku izpostavi različne detajle na torbici.

Lepo bodite in imejte se rade. Hvala tudi za vse pozitivne besede in vzpodbudo, ki sem jo od vsa prijela v prejšnji objavi♥ Objem!

8 komentarjev:

  1. Občudovanja vredne torbice so. Prav je, da te motijo malenkosti, ker ravno po takih stvareh postaneš prepoznaven. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. O, te tvoje torbe takoj dvignejo počutje, tako lepo pisane in barvne so.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako pisane torbice in izvrstna ideja obojestrančic ... fino bi bilo imeti eno izmed njih ... ;o) ... le tako naprej

    OdgovoriIzbriši
  4. Prelepe so! Jaz te občudujem ravno zato, ker so torbe že od daleč videti izdelane kot je treba in z veliko truda.

    OdgovoriIzbriši
  5. U tale tadruga - črna elegantna in pisana obemenm je res super. Ostale so pa takoj za njo :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obe sta prelepi in vidi se, koliko sebe si vložila v njiju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, se pridružujem ostalim.Res so odlične! In tako zelo osebne! In trpežne... jih bodo lahko nosile doooooooooolgo in v vseh letnih časih:)
    Bel pozdravček!

    OdgovoriIzbriši